1.pngVandaag zijn er enkele aanpassingen gedaan aan dit weblog resulterend in nog meer gebruikersgemak!

Onderaan ieder artikel zie een regel als hieronder:

Posted on zondag, mei 7, 2006 at 14:06 by Jos Jaspers in NLnieuws Flashes | Post a Comment | Email | Print

Enkele zaken spreken voor zich maar voor de beginnende bezoeker wat uitleg:

NLnieuws Flashes. Ieder artikel op deze weblog valt in een categorie, in dit geval NLnieuws Flashes (mijn dagelijkse nieuws update). Door op NLnieuws flashes te klikken krijg je alleen die artikelen te zien, die in deze categorie vallen. Handy! Er zijn ook andere categorien als Personal, Download, Politiek en Muziek. Je vind deze selecties trouwens ook aan de rechterkant.

Post a Comment. Als je hier op klinkt krijg je een schermpje waar je commentaar kunt leveren op een artikel. Dit commentaar kan iedereen lezen en anderen kunnen dan weer reageren.

Email is nieuw. Door hier op te klikken kun je snel de link van een artikel naar een vriend of vriendin sturen. Maar ik weet niet of je anderen lastig wilt vallen met mijn weblog.

Print is ook al nieuw. Ben je zo gek om een van mijn artikelen uit te printen en boven je bed te hangen, dan kun je deze optie gebruiken. Je ziet dan het artikel zonder alle poespas eromheen, dus alleen de tekst en de foto. Dit scheelt weer een paar bomen.

Als laatste, de hoeveel artikelen op de homepage is teruggebracht van 20 naar 8. Hierdor zou je sneller de homepage op je scherm moeten krijgen. Wil je meer artikelen lezen, en dat wil je, dan klik je onderaan de pagina op ‘Next Page’.

Have fun!