oranje.gifVanavond voor de tweede keer een (bijna) hele wedstrijd van jong Oranje gezien
Een echt drama. Slappe hap, slecht voetbal en 0 sfeer. Passes over 5 a 10 meter kwamen niet aan. Er zijn amateur zaalvoetbal teams die dat zelfs beter doen. Gelukkig komt een kwartier voor tijd een Italiaanse verdediger niet van de grond en staat de keeper half uit zijn (grote) neus te eten waardoor Daniel de Redder een goal kan scoren. ‘We’ zijn door naar de 1/2 finale en kunnen we ons donderdag, als we ons vervelen, weer irriteren. Dit voetbal is volgens mij niet des Foppes hoewel Foppe niet ontevreden was na afloop (?). Frankrijk is next.

2 COMMENTS

  1. Deze vrouw vond het best leuk en fris voetbal! Af en toe combineerde het ook fijn, alleen was Klaas Jan niet het A-grote-mannen-team waardig ……. heeft Marco het toch goed gezien?

  2. @Marleen: Nee, denk het niet. Marco heeft het niet goed gezien. Wat hij waarschijnlijk wel gezien heeft is dat het middenveld uiterst belabberd was en dat Klaas-Jan H. geen enkele normale bal aangespeeld kreeg. En krijgt een spits geen ballen, tja, dan gaan er geen ballen de goal in.

Comments are closed.