was ik hier maar nooit aan begonnen.gif

Over wat er op zakenreizen (met name in het boekenvak) allemaal mis kan gaan. Ingedeeld in een aantal thema’s: buitenlandse en vliegreizen (dronken piloten, verdwenen koffers), beurzen (de ergste boekenbeurs: Las Vegas ‘een goedkope hel van plastic met de hoogste concentratie synthetische broekpakken ter wereld’), vrouwen onderweg, onderdak (een slapende rat op je hoofdkussen), de stad in (de rekening van een seksclubbezoek tijdens de Frankfurter Buchmesse wordt opgevoerd als donatie aan de openbare bibliotheek Frankfurt).

Duidelijk een boek voor zo maar tussendoor dus.

 

journalistiek.gifDagelijks is zichtbaar dat de mediawereld aan meer veranderingen dan ooit onderhevig is. De komst van gratis nieuws in de vorm van internet, de gratis kranten Metro en Spits, de alternatieve editie van de NRC plus de wildgroei in het aanbod publiekstijdschriften laten zien dat redacties en journalisten niet (langer) genoegzaam achteroverzitten. In dit boek spreken vooraanstaande personen uit de media zich uit over de manier waarop zij de bestaande ontwikkelingen het hoofd bieden, en welk toekomstperspectief zij voor de journalistiek zien.

SHARE
Previous articleBakker krentekakker
Next article900 465 200+

2 COMMENTS

  1. @Chantal: vooral het tweede boek is een aanrader! Happy reading. En het wordt nu wel eens tijd dat ik een link op jouw blog krijg lijkt me…

Comments are closed.