een helikopter crash.jpgOp de valreep pers ik er toch nog een NLnieuws Flash uit vandaag…
Het is nu al zover en wat mij betreft eerder dan verwacht: twee Nederlandse militairen komen om in Afghanistan. Niet tijdens gevechten maar door een helikopterongeluk. Iedereen betuigt steun aan de nabestaanden. Ik hou mijn hart vast wat er nog meer gaat volgen, daar…in de jungle die Afghanistan genoemd wordt.

De Nederlander lijdt aan hittemoeheid. Gevechten in Isareal en Libanon gaan gewoon door, Italie en de VS vinden de top in Rome niet mislukt. 4 VN-ers gedood door aanval Israel. Topman Paul Kuiken van het failliete ICT-fonds Landis moet voor de rechter verschijnen wegens fraude en belastingontduiking bij de bouw van een privé-zwembad. Het kersverse Tweede Kamerlid Gonny van Oudenallen heeft niet alleen een sociale huurwoning in West onderverhuurd, zoals Nieuwe Revu onlangs ontdekte. In 1993 en 1994 deed ze hetzelfde met een sociale huurwoning aan de Lijnbaansgracht. Weer ophef over een spotprent, deze keer is Ehud Olmert het bokje. VPRO Gids stopt met duimzuigende journalist. Floyd Landis blijkt misschien wel geen winner zijn en naar wat nu blijkt heeft hij tijdens de nacht, voorafgaand aan zijn spectaculaire rit in de Tour, aan het infuus gelegen, gevuld met testosteron. Au revoir! of Au revoir? ?

DelenShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone

4 COMMENTS

  1. IK had al geen fijn gevoel bij die etappe, geloofde er niks van hoe hij ineens die berg op kom zetten en iedereen zo ver achtewr zich liet. Volgens deskundigen heeft dat er niets mee te maken, kan een beetje dope niet zo’n wederopstanding veroorzaken, maar ik vind het wel raar. Toch maar de jourmalistiek in om dit vooraf te melden ipv achteraf zoals meestal gebeurt!

  2. @Marleen: inderdaad, was erg vreemd maar niet helemaal onmogelijk. De tijd zal het leren of ook vriend Floyd daadwerkelijk gesnoept heeft.

Comments are closed.