naarduitsland.gifJong Oranje gaat van Drama naar Europees Kampioenschap. Uitblinkers wat mij betreft zijn Luirink, Schaars en Huntelaar. Deze mannen van onder de 21 kunnen per direct omgewisseld worden voor van Bronkhorst, Van der Vaart en Robben. Overbodig te vermelden dat politici weer vooraan stonden met felicitaties, deze keer feliciteert Balkenende de Haan. Het wachten is nog even op Beatrix.

Oprichter Ad van den Berg van de NVD, je weet wel van die pedofielen partij, sluit zich op. (lees: duikt onder). Sociaaldemocraat Alan GarcΓ­a Pérez gekozen tot El Presidente van Peru. We kijken er niet meer van op: weer doden bij schietpartij Gazastrook, tientallen mensen ontvoerd in Bagdad en het dodental op Java wordt bijgesteld naar 5700. Daimler Chrysler probeert de Smart in de VS te slijten. Keith R. is nog steeds niet helemaal bij en 1 concert in de Arena wordt gecancelled. Peiling: de VVD verliest zetels met Rutte (Rutte blijkt trouwens niet meer bij zijn moeder te wonen, lees ik in de krant). Kikker in salada bij Burger King. De McDrek is misschien zo slecht nog niet. Iran dreigt met oliewapen, scheelt wellicht weer files op den duur en Bush houdt praatje tegen homohuwelijk. Zucht. 55 miljoen jaar geleden blijkt de Noordpool trouwens subtropisch geweest te zijn.

8 COMMENTS

  1. @Marleen: yep, je zit er weer helemaal naast: veel dreiging, weinig wol.

    En hoezo Brinkhorst? πŸ˜‰

  2. Ik zou deze vrouw toch maar wat serieuzer nemen hoor! πŸ˜‰ Ik weet het, ze zijn zeldzaam, maar ze bestaan wel: vrouwen met voetbalverstand. Enne, ik zag allang dat die jonge gastjes het in zich hadden, ik heb jou er niet eerder over gehoord πŸ˜‰

  3. @Marleen: inderdaad, je hebt een keer gelijk. Enkele spelers, met name Schaars en Luirink, hebben me verrast. Gelukkig leest Marco van B. mijn weblog ook en heeft Schaars naar Duitsland gehaald. Nu van der Vaart nog naar huis en we worden wereldkampioen!

  4. Dank je! Marco heeft inderdaad naar je geluisterd, dat wilde ik je nog even laten weten. Ga zo door!

  5. Jij voortaan beter naar mij luisteren he? Onderschat je (vrouwelijk) publiek niet πŸ˜‰

  6. @Marleen: ok, ok, we weten het nu wel. Wie wordt er dan wereldkampioen? πŸ™‚

Comments are closed.