topperPI.jpgIk had niks met Toppers, ik heb niks met Toppers en zal ook niks met Toppers krijgen, anders dan een vreemd gevoel. Wat ik zeker weet is dat ik de Amsterdam Arena en omstreken op 1, 2, 3, 6, 7 en 8 juni vermijd.

Enige tijd geleden riepen deze mannen zichzelf uit tot Toppers. Daarna een (waarschijnlijk gespeelde) ruzie tussen Joling en Gordon, die niet meer dan een reclamestunt lijkt te zijn. Toen volgde de aankondiging van twee concerten in de zomer van dit jaar. Alsof 2 concerten er al niet 2 teveel zijn, plakt men er nog 4 aan vast, want de eerste waren in no time uitverkocht.

Ik had het al helemaal gehad met deze commerciele bende, nu ik lees dat men al platina heeft voor de CD en DVD registratie van 3 concerten in 2006, weet ik het zeker…Nederland gaat ten onder en heeft zijn beste tijd gehad.

1 COMMENT

  1. Ik hoop dat het bij concerten in de Arena blijft en ze niet ook nog eens de TV gaan verloederen (hoewel ik waarschijnlijk desbetreffende zender toch nooit kijk)

Comments are closed.