lingo.gifOnbegrijpelijk, wat een land. Net coordinator Ton van Dijk heeft gezegd dat Lingo van de buis gaat. Dit is overigens nog niet besloten, maar was meer een voorzetje. Reden zou zijn dat er te veel ouderen naar zouden kijken. Heel Nederland overstuur.

Het CDA is woedend en Atsma gaat er a.s. dinsdag vragen in de kamer over stellen. Heel 50+ Nederland aan de email en de telefoon want men wil het lidmaatschap van de Tros opzeggen (altijd een goede zaak, maar ala). Het is geen toeval dat Lingo door de Tros uitgezonden wordt. Francois Boulanger, de beroemdste Lingo presentator ooit, vind het niet zo’n probleem maar hij begrijpt het niet. Ik zou het ook niet erg vinden als ik Francois was en ik zou het ook niet begrijpen.

Wat ik wel begrijp is de reaktie van Atsma en het CDA. Ik voorspel minimaal 1 zetel extra voor het CDA volgende week bij de peiling van Maurice, Woef!, de Hond.