ak.gifGisteren was het zover: Red Hot Chili Peppers dag.

De RHCP waren de afsluitende act op Pinkpop 2006. Druk was het er wel met zo’n slordige 65.000 mensen. Beetje te druk van het goede, maar goed, je moet er iets voor over hebben.
Over het concert heb ik gemengde gevoelens. In het begin stond er iets te veel wind waardoor de muziek in vlagen over het veld verspreid werd. Niet best. Zo nu en dan ook een beetje vals (dit bleek ook in de TV uitzending later). Verder was Anthony Kiedis behoorlijk aangekomen en vond ik de club niet al te enthousiast. Beetje gezapig dus en er had wat meer pepper in gemogen. Maar goed, ik heb ze nu een keer gezien.

Hieronder vind je 1 opname uit een grotere serie.
De diehards klikken na het bekijken van onderstaande opname snel door naar mijn zelfgemaakte opnamen op YouTube: hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier en hier (de laatste is van TV).

Ok, het houdt allemaal niet over maar ik doe ook maar wat… (en vergeet niet te ‘raten’!)

Mijn videocasts kun je beoordelen op YouTube.com. Klik hier: Jos2006 op YouTube.com
En het volgende festival/concert? Waarschijnlijk Pukkelpop met Massive Attack.

7 COMMENTS

  1. de videos geven wel weer het gevoel hoe het is bij een concert leukkkk
    alleen jammer dat er geluid bij de helft ontbreekt maar die ene intro klinkt gaaf. dus idee van de videos is heel leuk, houden zo 🙂

  2. @dian: bij ieder filmpje hoort geluid te zitten. Alleen merk ik dat YouTube, waar de video’s staan, een beetje traag is, vooral ‘s avonds. Misschien komt daarom het geluid niet helemaal door. Gewoon nog een keer proberen.

  3. jee vraag me steeds af * wanneer krijgen we die jos jaspers eens bewegend live te zien* 🙂

Comments are closed.