Dat het slecht gaat in de vliegbusiness weten we onderhand wel. Prijsvechter Ryan Air heeft er ook last van, verliest 300 miljoen in het 3e kwartaal van 2008 en maakt bekend dat er binnenkort incheck balies gesloten worden en dat het grondpersonaal op straat gezet wordt. Daarnaast moet er betaald gaan worden om te kunnen plassen. Tijdens de vluchten dan wel te verstaan. 

Ik zit (of sta) hier niet zo mee want ik vlieg geen Ryan Air. Deze mevrouw heeft er duidelijk meer moeite mee. En als ik haar man was, die knul met de tickets, dan wist ik het wel. En dan bedoel ik niet dat hij naar de kapper moet omdat zijn haar iedere keer niet goed zit. 

SHARE
Previous articleNieuwe media
Next articleZwart

5 COMMENTS

  1. Wat ik me altijd afvraag is hoe dat het komt dat dit nu op video is vastgelegd. Wanneer kom je aanlopen met je camera aan (terwijl je de rug van je voorganger filmt en dat er net op dat moment zo’n vrouw begint te schreeuwen. En vervolgens mag je alles blijven filmen, zonder dat je als filmer door die vrouw lastig wordt gevallen of aangesproken. Terwijl alle andere personen het er van langs krijgen. Erg toevallig allemaal.

  2. @Marco: Ik kom dagelijks vergelijkbare taferelen in de file tegen. Ik heb alleen niet altijd een camera bij de hand. Heb jij tegenwoordig geen files meer?

  3. De laatste maanden weinig files, omdat ik die omzeil door een stuk met de train te gaan, maar nog wel flinke reistijd vanwege de afstand naar Brussel. Maar binnenkort nog minder reistijd, dan in een kwartiertje naar het kantoor van mijn nieuwe werkgever in Eindhoven.

Comments are closed.