rd.png

Ik ging vanochtend niet naar de kerk dus wilde even het laatste nieuws checken op de site van het Reformatorisch Dagblad. Wat blijkt. Het is echt zondag! Onderstaande tekst verschijnt als je de site bezoekt en met geen mogelijkheid kun je hier het nieuws van gisteren lezen of een abonnement nemen. Ik ga weer naar bed en de tweede helft van Lux-Ned kijken.

"Fijn dat u belangstelling hebt voor refdag.nl, de nieuwssite van het Reformatorisch Dagblad.  Vandaag is het zondag. We wijden deze dag in het bijzonder aan de dienst van God. Wij beschouwen de zondag als een rustdag, een opdracht van God en een geschenk, waar we dankbaar voor mogen zijn. Om die reden actualiseren we onze site vandaag niet.

Staat het nieuws dan stil op zondag? Nee, dat niet – we leven in een jachtige tijd waarin het verschil tussen zondagen en werkdagen helaas steeds kleiner wordt.

Morgen brengen we u graag weer op de hoogte van de dagelijkse gebeurtenissen, voorzien van achtergronden, commentaar en opiniërende artikelen. Zoals u dat van ons gewend bent.

Hoofdredactie Reformatorisch Dagblad "