Underworld.jpgVolgens mij was het op 30 juni van het vorig jaar dat ik anderhalf uur voor een postkantoor gestaan heb voor een kaart voor Underworld. Vanavond is dan eindelijk de performance.

Het concert stond gepland voor 30 november 2007. Helaas ging dat niet door want Karl Hyde, een van de twee leden van Underworld, had stemband problemen waar ik me, gezien zijn gedrag, alles bij voor kan stellen. Het optreden werd verplaatst naar 30 januari 2008. Vanavond dus. Het concert is al maanden tot de nok toe uitverkocht en zelfs de rolstoelplaatsen waren allemaal vergeven. Gelukkig ben ik weer redelijk hersteld van een blessure en ben ik er vanavond min of meer gewoon bij. Impressies van eerdere optredens van Underworld vind je hieronder. Meer lezen over Underworld doe je op www.underworldlive.com.

Op naar mijn 4e Underworld experience!

 


4 COMMENTS

  1. @Bob: Leuk om te lezen Bob! Er blijken toch nog mensen te zijn die naar me luisteren! Dolf?

    @Chantal: het was geweldig. Ze speelden 2 uur. Het eerste uur wat mat, het tweede uur was fantastisch. Ook erg bijzonder was dat je 10 minuten na de show in de hal de CD van de show kon kopen en dus gelijk mee naar huis kreeg. Wie had dat 5 jaar terug kunnen denken?

  2. beeobee is not my Bob dat is wel duidelijk!
    Maar het doet me deugd dat je je vermaakt hebt.

Comments are closed.