sneijder.jpg

Een zwarte dag voor Ajax en het Nederlandse voetbal. De beste voetballer van Nederland, Wesley Sneijder, gaat alsnog naar Spanje.

Een maand of wat geleden, geruchten over een vertrek, ging niet door, open die fles champagne! Dan toch opnieuw onderhandelingen inclusief ultimatum, opnieuw afgeketst, weer overleg en nu alsnog emigratie. Voetbal lijkt wel politiek, de kijker is de verliezer.

3 COMMENTS

  1. Ik schreef er gisteren al over,vooral de bedragen die ermee gemoeid zijn storen me enorm… niets rechtvaardigt dat m.i.

  2. Verschrikkelijk jammer voor het nederlandse voetbal. Ik ben ook zeer benieuwd hoe Ajax dit op gaat lossen. Davids een paar maandjes uit de roulatie, wordt toch lastig. Buiten het feit om dat het een belachelijk hoog bedrag is, waren ze gek geweest als ze hem niet verkocht hadden. Volgens mij in 1 keer alle aankopen van dit seizoen gefinancierd!

    In iedergeval naast de aankopen van Feyenoord (ik ben geen Feyenoorder maar ik verheug me er echt op hoe dit uit gaat pakken) is dit de spectaculairste transfer van het seizoen. Ik ben benieuwd of NEC nog iets voor de 31ste kan bewerkstelligen.

Comments are closed.