Vorige week was het weer zover, de bekende weddenschappen- en jaarevaluatie sessie. De mensen die er niet bij waren, en dat waren er nogal wat, kunnen dit stukje overslaan. Voor hen gaat het nergens over. Voor de mensen die er wel bij waren trouwens ook niet.

Deze keer was het de 20e jaargang, min of meer een jubileum en dat moest gevierd worden. De voorzitter, Guus S., maakte zijn belofte meer dan waar en kwam met het beloofde ‘bord’. 20 jaargangen in 30 viltjes. Het knutselen gaat Guus op latere leeftijd, nog steeds goed af. Gerrit was in z’n nopjes en wist al direct een plaats aan de muur aan te wijzen. Weg met die LP’s!

Zeer verrassend was de introduktie van een nieuw lid, Leo L. Sommigen hadden hem wel 10 jaar, of langer, niet gezien. Welkom Leo, een waardig vervanger van Ron B.

Daarna volgde de weddenschappen. Zoals gewoonlijk zat iedereen er uiteraard weer dik in voor 50 euri dus de pot was goed gevuld. Helaas heeft Joop, door een mexicaans (?) geval niet kunnen lappen deze avond, maar dat is uiteraard genotuleerd. Zijn weddenschap via sms staat wel in het vilt gegroefd dus de eerste 50 (lees: 100) euro zijn al weer binnen.

De jaarevaluatie was ook weer bijzonder, de ratings lagen dit jaar tussen de 6 en 8+ als ik het goed onthouden heb. Verder viel het op dat Hubert H. weer nagenoeg niet verandert was, dat Wilfried de G. tegenwoordig alleen op vakantie gaat, dat we niet weten of het nu het Geus, de Geus of een Geus is, dat Leo L. nog steeds Aris is, dat Dorus inmiddels weer verhuist is en dat dit een dag of 4 in beslag nam, dat Toon W. zelfs via een fles Grand Cru kan bellen en Guus S. binnenkort op wintersport gaat, gestempeld en wel.

Al met al weer een geslaagde avond, afgesloten met de bekende leversnacks, kroketten en ander vet. Ik vraag me alleen nog af van wie de boventallige warm vlees speciaal snack was. Ik denk toch echt van
Gerard.

Anyway, in mei zijn we er weer voor editie 2010. Klik hier voor wat impressies.

SHARE
Previous articleSneeuwdag
Next articleThe Cure, A forest